zaterdag 10 maart 2012

De Kick van de Klik

Vandaag is het dan eindelijk zo ver. Zaterdag 10 maart om 16:00 uur gaat de tentoonstelling "De Kick van de Klik" van Fotokring Geleen van start. Een tentoonstelling ter ere van het 80-jarig bestaan van deze fotoclub.

Dankzij de medewerking van bezoekers aan de markt in Sittard is ook ons project (Theo van Mourik en Peter Schijven) "Sittard Portrait" een succes geworden. Met een prachtige presentatie (daarvoor dank aan Dolf Middelhoff en Dave Senden) op één van de presentatiezuilen in het museum is een selectie te zien van 72 door ons geportretteerde voorbijgangers.

Achter iedere persoon die wij in onze kleine studio bij V&D hebben geportretteerd schuilt een verhaal. Een verhaal dat je soms totaal niet verwacht bij het beeld dat je hebt.
Neem tijdens uw bezoek aan deze tentoonstelling gerust even de tijd om achter de verhalen te komen en wordt net als wij verrast.


Veel plezier en wellicht tot ziens in museum "Het Domein", Kapittelstraat 6 Sittard, bij de tentoonstelling "De Kick van de Klik", 80 jaar fotokring Geleen. De tentoonstelling is te bezoeken van 11-3-2012 tot 10-6-2012 (iedere eerste zondag van de maand is gratis toegang).

T-times bij de tentoonstelling (14.00-16.00 uur)
Zondag 22 april: fotopresentatie door Gijs van Gent
(fotograaf verbonden aan de Nederlandse Fotobond)
Zondag 6 mei: fotopresentatie door Peter Schols
(sportfotograaf en zilveren camera winnaar 2006)
Zondag 3 juni: fotopresentatie door John Lambrichts
(onafhankelijk fotograaf en zilveren camera winnaar 2001)

Groetjes,
Theo van Mourik en Peter Schijven

1 opmerking:

  1. Dit is echt een geweldig project geworden dat meer aandacht verdient. Vandaar deze reactie

    Peter van der Ham

    BeantwoordenVerwijderen