donderdag 15 september 2011

Het Begin

Inderdaad, het begin is er. Wij, Theo van Mourik en Peter Schijven zijn beide lid van Fotokring Geleen. In het kader van het 80-jarig jubileum zal er in 2012 door deze fotoclub een expositie worden gehouden in museum"Het Domein" te Sittard.

In het kader van deze expositie heeft ieder lid de mogelijkheid een kleine presentatie te geven van zijn/haar eigen werk, maar daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om alleen of met meerdere fotografen een fotografisch project uit te voeren dat dan tijdens de expositie getoond zal worden. De presentatie kan velerlei vormen hebben waarvan één in de vorm van een presentatie van lichtbeelden (projectie) zal zijn.

Theo kwam met het idee om samen te gaan werken aan een project onder de titel "Sittard Portrait". De insteek van dit project is dat wij mensen die ons opvallen in de binnenstad van Sittard te portretteren in een kleine studio die wij op diverse plekken zullen opzetten. De portretten worden allemaal in een zelfde setting (belichting, achtergrond et cetera) gemaakt.

Als eindresultaat hopen wij dan binnen ons project uiteindelijk een presentatie te kunnen geven van personen/persoonlijkheden, aangetroffen in de binnenstad van Sittard en vastgelegd voor onze camera.

Zoals de titel reeds zegt, het begin is er, we hebben een tweetal locaties in Sittard ter beschikking (V&D en Hotel Limbourg) waar we een ruimte mogen gebruiken. Zaterdag 17 september gaan we dan ook van start met onze eerste sessie bij V&D.

Laat je kans niet glippen en laat je zien, misschien vragen we jou wel om voor onze camera te komen poseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten